Buurtentour 2019: verduurzaam je woning in Kerkelanden

Op 16 mei zijn alle huiseigenaren welkom om meer te horen over de verduurzaming van hun woning. Energiecoaches zijn aanwezig om iedereen van informatie te voorzien: hoe krijg je een lagere energienota? Want door minder te stoken en verbruiken, verlaag je ook je CO2-uitstoot. Welkom in de Bethlehemkerk, waar Hilversummers met elkaar al een zonnedak op hebben aangelegd en waar zij hun stroom samen opwekken!

Programma: 
19.30 Inloop met koffie en thee

20.00-20.10 stand van zaken in de fractie door Frank Kool en Reijer Loman, GroenLinks-fractie Hilversum

20.10-20.40  Energiecoach Erik vertelt over verduurzaming van je huis, zoals isoleren; Erik vertelt over het Energieloket van energiecoöperatie HilverZon en de energiecoaches die thuis langs kunnen komen voor advies. Ook is er tijd voor vragen uit de zaal.

Vervolgens een korte pauze voor koffie en thee (5 minuten)

20.50-21.20 Bewoners Fleur en Sander vertellen hun ervaringen met verduurzamen van hun huis; je kunt hen ook vragen stellen 

21.20-21.40 adviseur Jeroen van energiecoöperatie HET vertelt meer over warmtescans en EPA-adviezen, subsidiemogelijkheden voor VVE's, gebouwgebonden financieringsmogelijkheden en het netwerk van installateurs dat HET heeft opgebouwd. Je kunt hem ook vragen stellen.

21.45-22.00 afronding

Kom naar de Bethlehemkerk, een van de groene kerken van Hilversum. Informatie over eerdere bijeenkomsten vind je hier terug. Laat je inspireren om ook minder CO2 uit te stoten! 

Locatie

Bethlehemkerk
Loosdrechtseweg 263
Hilversum
Nederland