Politiek in Balans: Internationale Vrouwendag

Op vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Op deze avond organiseert GroenLinks Hilversum een netwerkevenement dat volledig in het teken zal staan van emancipatie in de politiek: op dit punt valt immers nog veel winst te behalen.

 

De avond wordt geopend door GroenLinks in aanwezigheid van burgemeester Pieter Broertjes. Daarna luisteren we naar Cisca Dresselhuys, oud-hoofdredacteur van Opzij en Jens van Tricht, oprichter en directeur van Emancipator (organisatie ter bevordering van mannen-emancipatie).

Na een interessante introductie start het debat op basis van enkele stellingen. De bezoekers debatteren onder leiding van Cisca, Jens, Zita Pels (lijsttrekker Provinciale Staten Noord-Holland voor GroenLinks) en Claudia Hofemann (nr. 10 op de kandidatenlijst Europarlement voor GroenLinks). Praat mee over de balans in de politiek in Hilversum!

Het debat vindt plaats op vrijdag 8 maart 2019 in de Burgerzaal van het Raadhuis Hilversum (Dudokpark 1). Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang programma om 20.00 uur. Om 21.30 uur toasten we op 100 jaar vrouwenkiesrecht, om 22.00 uur is de avond afgelopen.

 

GroenLinks bewaart en gebruikt je naam en e-mailadres alleen in het kader van dit evenement.