Wie is Iens

Ja, dat is Iens van www.iens.nl! Ik ben mijn hele werkende leven al zelfstandig ondernemer. Na een aantal jaren mijn cateringbedrijf in Amsterdam te hebben opgebouwd ben ik in 1998 gestart met de restaurantwebsite iens.nl. Ik wilde met dit platform alle restaurants van Nederland in kaart brengen en iedere gast de mogelijkheid geven om zijn of haar restaurantbeleving met anderen te kunnen delen. Na zeventien jaar is het bedrijf verkocht en is het onder de naam thefork.nl doorgegaan. 

Geboren en getogen in Utrecht, woon ik, na twintig jaar Amsterdam, sinds 1996 met veel plezier in Ankeveen samen met mijn vriendin Gé. Zij is meubelmaker en heeft ons, destijds gammele, huis verbouwd tot een goed geïsoleerd paleisje.

Hier sta ik voor

Niet voor niets ligt mijn hart bij goed, gezond en duurzaam eten. Een onderwerp waar veel over geschreven en gesproken wordt maar naar mijn idee in de politiek nog geen vaste plek voor gevonden is. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat de problemen die de klimaatverandering veroorzaakt op alles in ons leven zijn weerslag hebben. Daarmee heeft dit voor mij de hoogste prioriteit op de politieke agenda.