Samen creëeren we een groene golf door Hilversum. Dat doen we met verschillende acties. Je kunt je op allerlei manier inzetten, van een uurtje tot een hele dag, en bij één activiteit of meer.

Wat gaan we doen?
Er zijn 4 manieren van actievoeren: langs de deuren gaan, de politieke marktkraam bemensen, de wijk groener maken met Project GROEN, en flyers uitdelen.

Huis aan huizen
We gaan elke zaterdag langs de deuren. In groepen gaan we de wijk in en gesprekken voeren met bewoners, over hun buurt en wat er beter kan. Je ontmoet leuke mensen, voert inspirerende gesprekken, en haalt meteen een frisse neust. Vind je het spannend of doe je het voor het eerst? Geen zorgen, we koppelen je aan een ervaren vrijwilliger en geven je van te voren uitleg, tips, en tricks.

Politieke marktkraam
Op de kop van de Groest gaan we van achter onze kraam in gesprek met mensen in de stad. Waar staan we voor en wat willen we de komende 4 jaar bereiken? Natuurlijk zijn hier ook kandidaten zelf aanwezig, die ons programma en standpunten goed kennen. Kom jij hen versterken? De groene jasjes en flyers liggen klaar. Let op: je hoeft niet de hele dag te komen; een uur of bijvoorbeeld een dagdeel is ook goed.

Project GROEN
Onze eigen Jim (kandidaat #4 op de lijst) heeft Project GROEN opgezet; in 3 middagen maken we Hilversum schoner en groener, door bloembollen te planten en nestkastjes op te hangen. En op zaterdag 12 maart doen we mee aan NL Doet en gaan we het gebied rondom Station Hilversum schoonprikken.

Flyeren
De laatste dagen voor de verkiezingen staan we in teams op de stations voor de eindsprint van de campagne. We delen flyers uit en gaan in gesprek met kiezers. Het belangrijkste is natuurlijk dat we goed zichtbaar zijn. De laatste meters voor zo veel mogelijk zetels!

Doe jij mee?
Geef hieronder aan bij welke activiteiten jij aanwezig bent! Dan sturen we je alle details vóór de betreffende zaterdag(en) per mail toe.

Ben je (nog) geen lid van GroenLinks, maar wil je wel meedoen aan de campagne? Of wil je iemand anders meenemen? Dat mag! Iedereen die onze idealen en standpunten steunt is welkom.

Zaterdag 19 februari

Zaterdag 26 februari

Zaterdag 5 maart

Zaterdag 12 maart

Maandag 14 maart

Dinsdag 15 maart

Woensdag 16 maart