Beste GroenLinks leden,

Op 11 november aanstaande stop ik als raadslid van de gemeente Hilversum. Ik heb besloten om naar Amsterdam te verhuizen om daar te gaan samenwonen. Het was een zeer lastige beslissing, omdat er nog zoveel thema’s zijn binnen de Hilversumse politiek waar ik me graag voor had willen inzetten. Steeds meer jongeren komen in aanraking met jeugdzorg, de eenzaamheid onder ouderen neemt toe en de kansenongelijkheid groeit. Maar soms moet je je hart volgen.

Bovendien heb ik er alle vertrouwen in dat de fractie van GroenLinks zonder mij het goede werk zal voortzetten. Ik wil alle GroenLinks leden bedanken voor hun steun en alle input die ik van hen heb ontvangen. Als raadslid ontvang je veel ondersteuning van het campagneteam, van de mensen die de sociale media beheren en nog vele anderen. Dit is essentieel voor het werk dat wij doen. Dank daarvoor!

Je hoeft maar een willekeurige krant open te slaan en het belang van de idealen van GroenLinks wordt je duidelijk. De inkomensongelijkheid blijft stijgen en klimaatverandering wordt nog steeds niet aangepakt. Laten we met zijn allen hier de schouders onder blijven zetten. Ik blijf me zeker inzetten voor GroenLinks en hoop ooit nog eens terug te keren in Hilversum.

Arie Poels