Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen in Hilversum en GroenLinks wil graag met een grotere en sterke fractie vertegenwoordigd zijn. We zoeken daarom kandidaten die GroenLinks standpunten kunnen presenteren en handen en voeten kunnen geven, belangstelling hebben voor lokale thema’s, volksvertegenwoordigers zijn, willen samenwerken met de leden en met de stad, en voldoende tijd hebben.

Wil jij graag één van hen zijn en herken je jezelf in het profiel? Maak dan je belangstelling kenbaar bij de kandidatencommissie. Vul het kandidaatstellingsformulier in en mail dit aan de voorzitter van de kandidatencommissie, Atze Sytsma: atze@sytsma.org

Wil je eerst weten over wat het raadslidmaatschap inhoudt en of het iets voor jou is? Stuur Atze dan een mail. Eén van de leden van de kandidatencommissie zal dan contact met je opnemen en je graag daar meer over vertellen. 

Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag aanmelden. De termijn om je aan te melden loopt tot uiterlijk dinsdag 4 juli. Meer informatie over wie we zoeken kun je nalezen in de profielschets kandidaten GroenLinks Hilversum.