Na een zeer leuk en aangenaam gesprek met Sara Steenkamp ben ik erg enthousiast geworden over het huis-aan-huis door de wijken van Hilversum. Ik was erg benieuwd hoe het eraan toe ging en heb mij daarom opgegeven om mee te lopen! Ik wist mij totaal niet wat me te wachten stond. Totaal geen beeld bij en dat maakte het alleen maar spannend.

Huis-aan-huis is een maandelijkse bijeenkomst dat op de eerste zaterdag van de maand georganiseerd wordt door het campagneteam van Hilversum. Elke maand wordt er een nieuwe wijk uitgekozen, waar wij als GroenLinksers een gesprek aangaan met de bewoners van de wijk. Wij proberen op die manier in kaart te brengen wat de mening van de bewoners van Hilversum is! Waar lopen zij tegenaan, hoe denken zij over duurzaamheid, gemeentepolitiek, hoe denken zij over hun woonbuurt, en de zorg en welzijn? Ik vond het erg interessant maar ook erg leuk om het gesprek aan te gaan met de bewoners van Hilversum! Zo raak je meer betrokken met de bewoners van Hilversum en weet je ook wat er in jouw gemeente speelt. Met deze informatie laten wij de lokale politiek weten wat er speelt en welke punten zij eventueel in hun volgende verkiezingsprogramma moeten aanpakken.

Lijkt het je leuk om eens mee te gaan huis-aan-huizen? Door heel Nederland gaan GroenLinksers op de eerste zaterdag van de maand op pad. Meer informatie krijg je van Sara Steenkamp. Je kunt Sara ook bellen of appen: 0624224337