Vanaf afgelopen maandag is het de Week van de Duurzaamheid, waarbij op donderdag 10 oktober heel Nederland in het teken van  verduurzaming staat. Ook in Hilversum is er veel te doen!

Het Oosterspoorplein is vanaf maandag 7 oktober verrijkt met een tiny house. Deze week is de voorzitter van het bestuur van GroenLinks, Marileen Fabels, daar om een inkijkje te geven in het tiny house. Naast Marileen, die met enorm veel plezier vertelt over de initiatieven die je allemaal kunt nemen om een beetje duurzamer door het leven te gaan, zijn er tal van activiteiten.
We vieren, aangespoord door Marileen, in Hilversum het 'Het feest van kleiner en minder', het duurzaamheidsfestival op het Oosterspoorplein in Hilversum.

Je bent elke dag welkom tussen 8-20 uur bij PLUpetit:

Woensdag 9 oktober Voeding: speel het #klimaatspel, bekijk je #duurzameboodschappenlijstje en eet mee met #vandievegans!

Donderdag 10 oktober Reizen: over de #auto, de #trein, de #deelfiets en de #footprint. EN: stel je vragen aan en ga op de foto met wethouder Jan Kastje!

Vrijdag 11 oktober Spullen en #ontspullen. Sluit een #duurzamedeal, ga #ontstressen door minder spullen te hebben, bekijk hoe jij een #tinyhouse zou inrichten en er is een #voorleesuur voor kinderen.

Zaterdag 12 oktober Duurzame markt er is afsluiting met muziek. Vandaag bieden we een #herkansing voor de #duurzamedeals en een #voorleesuur, speel mee met het #klimaatinpactspel, snoep mee met een #veganmuffin (#kidsonly) en #luister naar #singer-songwriter Florian Wolff.

Een prachtig programma volop kansen om jouw verduurzaming weer een stap te versnellen. Loop even binnen, je bent van harte welkom!
Oosterspoorplein, Hilversum (naast het station)