Wie is Auley

Ik ben 22 jaar en ik sta namens GroenLinks Hilversum op plek 10 voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik ben in 2017 van Almelo naar Hilversum verhuisd om aan de Vrije Universiteit Amsterdam te studeren. Hier heb ik eerst de bachelor bestuurswetenschap afgerond en afgelopen jaar ook de master bedrijfskunde. Inmiddels ben ik aan de slag als weddingplanner en start ik binnenkort aan een traineeship bij een (lokale) overheid.

Voor mij was Hilversum de ideale plek om tijdens mijn studie te wonen. Een centrale ligging, veel groen en rust, maar ook levendigheid: Hilversum is voor studenten en starters een ideale stad om te wonen. We moeten daarom ook zorg dragen om dat zo te houden, nu en in de toekomst.

Hier sta ik voor

Ik geloof in beleid dat ervoor zorgt dat alle inwoners zich fijn voelen in de stad waarin zij wonen. Dat betekent onder andere dat er altijd hulp beschikbaar moet zijn voor wie dat nodig heeft en dat er voldoende woon- en werkgelegenheid is. Ik geloof dat we er beter van worden als we met elkaar blijven praten. Op die manier kunnen we immers beter rekening houden met uiteenlopende behoeften. Diversiteit is hierin key: groepen die nog te weinig gehoord worden in de politiek, zoals jongeren en vrouwen, moeten we meer betrekken bij beleid om te zorgen dat ook zij gehoord worden.