Wie is Haidar?

Haidar al Ibrahim, 33 jaar oud, papa van Sarah. In 1998 ben ik als kind samen met mijn moeder naar Nederland gekomen. Sindsdien heb ik in deze regio gewoond, gestudeerd, gewerkt en veel vrienden gemaakt.
Van 2018 tot 2020 ben ik twee jaar actief geweest als steunfractielid in de gemeente Huizen en ik heb één jaar als bestuurslid bijgedragen aan de afdeling Huizen-Laren-Blaricum. Verder ben ik binnen GroenLinks lid van de werkgroep Midden-Oosten.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam als jurist en gerechtstolk en daarnaast ben ik voorzitter van een ondernemersvereniging. 

Waar sta ik voor?

Als raadslid wil ik mij de komende jaren inzetten voor een eerlijk, rechtvaardig en inclusief Hilversum, waar iedereen een eerlijke kans heeft om mee te doen en bij te dragen. Onderwerpen als goed onderwijs, betaalbare woningen en gelijke kansen staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. Daarnaast wil ik mij in het specifiek inzetten voor jongeren. Jongeren zijn immers de toekomst! Bovendien ben ik van mening dat de juiste aandacht op het juiste moment jongeren een behoorlijke eind op weg kan helpen.