Wie is Hubert

Sinds 1999 woon ik samen met mijn vrouw Petra aan de rand van het park De Oude Haven in Hilversum. Ik ben vader van drie volwassen kinderen die in Hilversum opgroeiden. Ik heb een achtergrond in de audiovisuele media maar ben tegenwoordig werkzaam als leidinggevende in het bedrijfsleven.
Eerder was ik voor GroenLinks jarenlang actief voor onze fractie als commissielid en tevens ruim een half jaar waarnemend raadslid.

Hier sta ik voor

Mijn drijfveren vinden hun oorsprong in maatschappelijke betrokkenheid. Dat vraagt wat mij betreft om een positieve grondhouding. Ik ben meestal vóór, in plaats van tegen! Vóór een veilige, vreedzame, duurzame en vooral open gemeente Hilversum, waar het voor alle inwoners prettig leven is. Met oog voor samenhang, pragmatisch en realistisch, want het gaat tenslotte om resultaat. Een lokale, actieve en levendige partij als GroenLinks in Hilversum draagt hieraan bij.

Geld van onze leden moet uiteraard zorgvuldig worden besteed. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het financiële beheer van de afdeling. Door het verstrekken van financieel inzicht en het opstellen van een kloppende begroting wil ik de komende jaren een bijdrage leveren aan het succes van de lokale campagnes en onze beweging.

  •