Wie is Laurens

In 2021 ben ik inwoner van Hilversum en het Gooi geworden. Ik heb er dus nog maar kort van kunnen genieten dat wonen en recreëren in de natuur en binnenstad zich allemaal afspeelt op een paar vierkante kilometer. Hiervoor woonde ik in Amsterdam en Utrecht, maar Hilversum voelt al helemaal als mijn thuishaven.
Sinds 2012 ben ik actief voor GroenLinks; eerst bij DWARS, GroenLinks jongeren en al snel ook bij de partij zelf. Op deze manier heb ik alle hoeken en gaten van de partij goed leren kennen. Deze kennis en ervaring wil ik nu voor GroenLinks Hilversum inzetten in een ondersteunde rol voor de fractie.

Hier sta ik voor 

GroenLinks is voor mij een logische keuze vanwege de principes vanuit milieu en klimaat gekoppeld aan sterke sociaal-progressieve waarden. Gelijkwaardigheid, emancipatie en inclusie zijn waarden waar ik mij dagelijks hard voor maak in mijn werk en voor GroenLinks.
Het raadslidmaatschap is de hoogste democratische functie op lokaal niveau: een eervolle rol om namens de kiezers te mogen vervullen. Ik kijk ernaar uit om samen met de inwoners Hilversum groener en socialer te maken dan het nu al is!

 

PS Voor degenen die zich dit afvragen: nee, ik ben geen familie van…