Wie is Lex

Ik woon al vele jaren met plezier én kinderen in Hilversum. Bij ergens wonen hoort voor mij onlosmakelijk dat je je inzet voor je directe (leef)omgeving.  Raadswerk is voor mij een prachtige manier om een wezenlijke bijdrage aan Hilversum te leveren.  Naast het raadswerk werk ik landelijk als zelfstandig architect in de huisvesting voor de "eerstelijnszorg": nieuwbouw en verbouw van huisartsenpraktijken en gezondheidscentra.

Hier sta ik voor

Vanuit mijn opleiding en ervaring als architect heb ik mij de afgelopen raadsperiode ingezet op de portefeuilles ruimtelijke ordening en duurzaamheid en als commissievoorzitter. Die politieke ervaring zet ik graag ook de komende raadsperiode in.

GroenLinks heeft Hilversum wat te bieden. Ik ben er van overtuigd dat we komende verkiezingen net als vier jaar geleden een mooi resultaat kunnen behalen zodat we een zichtbare bijdrage kunnen leveren aan een groener, eerlijker en inclusiever Hilversum.

Het zijn roerige tijden. Vertrouwen is niet vanzelfsprekend. Niet in de politieke arena. En niet buiten het Raadhuis. Ik heb een rotsvast geloof in samenwerken en vertrouwen in plaats van individueel scoren en wantrouwen. Alleen ga je snel, samen kom je verder. Ook in Hilversum.

 

Leuk weetje: Lex werd in januari 2020 tweede in de verkiezing van Politicus van het Jaar.