Wie is Patriek

Ik ben Patriek, 52 jaar. Sinds een paar jaar woon ik in Hilversum, samen met mijn jongste dochter. Als middelbare scholier woonde ik hier en als docent economie ben ik weer terug. Daartussen heb ik diverse financiële beleidsfuncties gehad en was ik wethouder in Laren. Het is hier goed wonen, er is veel groen in en om de stad en het ligt centraal in het land.

Ik heb altijd een groot hart gehad voor lokale politiek omdat het veel kan betekenen voor de mensen die het nodig hebben. Het heeft een grote invloed op onze leefomgeving. Bij GroenLinks voel ik me thuis omdat het een groene, sociale en vrijzinnige partij is.

Hier sta ik voor

Ik vind het van het grootste belang dat de gemeente er is voor hulp voor iedereen die het nodig heeft, gericht op een zinvol bestaan en het versterken van zelfredzaamheid. In deze tijd van corona geldt dat in het bijzonder voor jongeren en mensen die eenzaam zijn. Laten we zorgen dat we niemand buitensluiten! We moeten trots en zuinig zijn op de natuur in en om de stad. En de politiek moet toegankelijk, verantwoordelijk en daadkrachtig zijn.