Wie is Sara

Wie is Sara: Ik ben geboren in Hilversum, opgegroeid in Amersfoort en sinds 2008 weer terug in Hilversum; het groen om Hilversum heen gaf toen de doorslag voor deze terugkeer. Ik ben 6 jaar actief geweest als speler en teammanager bij Rugby Club Hilversum, maar kan helaas door een blessure niet meer spelen. Rugby heeft mij de waarde van teamsport, doorzetten en respect voor elkaar geleerd.

Thuis ben ik vriendin van Rob en moeder van twee kleine kinderen. Alle vier zijn we volop de wereld aan het verkennen. Ook in mijn werk probeer ik continue te leren en te ontdekken. Ik werk als projectleider en adviseur bij grote verbouwingsprojecten van kantoren en werkplekken. Mijn positieve kijk zorgt er voor dat ik altijd kijk naar de toekomst, wat er beter en anders kan; op het werk, bij ons thuis of voor onze omgeving. 

Hier sta ik voor

De tijd van alsmaar beter en meer verdienen is wat mij betreft voorbij. Het is tijd voor meer balans. Balans tussen wat we gebruiken van de aarde en wat we teruggeven, balans in het opvoeden van onze kinderen en onze beide carrières en balans tussen tijd voor mij en tijd voor wij. Het is daarom tijd voor nieuwe oplossingen en daar past bovenstaande quote perfect voor; want het is tijd voor een stevige ambitie en Pipi Langkous-lef. Het is tijd voor avonturiers die de wereld telkens een klein beetje beter maken. Zodat onze kinderen ook kunnen genieten van de mooie wereld om ons heen.