Wie is Sebastiaan

Al 29 jaar woon ik in Hilversum, sinds 2,5 jaar in Kerkelanden. Ik ben docent Nederlands op het Laar & Berg in Laren, waar ik lesgeef aan de bovenbouw havo en vwo. In mijn vrije tijd lees ik graag, ga ik naar het theater en loop ik hard op de Hoorneboegse heide of in het Corversbos.

GroenLinks is voor mij de partij die idealen met praktische oplossingen weet te combineren en compromissen sluit zonder zichzelf te verloochenen.

Hier sta ik voor

Als docent zie ik hoe de coronacrisis zijn invloed heeft op de mentale gesteldheid van jongeren. De komende periode wil ik ervoor zorgen dat iedere jongere de hulp krijgt die het nodig heeft. Daarnaast wil ik mij graag inzetten voor betaalbare huur- en koopwoningen voor studenten en starters. Als fervent fietser wil ik dat de fietser centraal komt te staan in het Hilversumse verkeer. Zeker op sommige stukken in het centrum kan het een stuk fietsvriendelijker. Ten slotte wil ik erop toezien dat alle leerlingen onderwijs kunnen volgen in een veilig en goed geventileerd schoolgebouw.