WIE IS YVONNE

Ik ben inmiddels al jaren een Hilversumse, niet geboren en getogen maar wel met hart en ziel. Ik werk als regisseur/verslaggever bij KRO-NCRV waar ik televisieprogramma’s maak.

Als je ergens woont, leeft en werkt dan moet je daar ook je verantwoordelijkheid voor nemen. Niks gaat vanzelf, dus als we graag willen dat Hilversum een aantrekkelijke, leefbare stad is (of wordt?) en kan blijven, dan moeten we daar samen iets voor doen.

In 2019 heb ik me bij GroenLinks in Hilversum gemeld omdat ik een actieve rol in de Hilversumse Politiek ambieerde. Na een tijdje commissielid te zijn geweest als opmaat naar een eventueel raadslidmaatschap kwam ik er al snel achter dat dat met een fulltimebaan en een gezin een bijna onmogelijke opgave is. Nadat ik het voorzitterschap van de kandidatencommissie voor de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen heb bekleed kwam er een plekje vrij in het bestuur en na het vertrek van Marileen Fabels heb ik de figuurlijke voorzittershamer van haar overgenomen.

HIER STA IK VOOR

Ik ben altijd al zeer maatschappelijk betrokken geweest en heb me ingezet voor de samenleving bijvoorbeeld door voorzitter te zijn van onze buurtvereniging maar ook door taalles te geven aan Syrische vluchtelingen.

Ik wil de komende jaren samen met onze leden werken aan het beter zichtbaar maken van GroenLinks in Hilversum. Wij, en zeker de fractie, doen veel goede dingen voor Hilversum en de Hilversummers. Belangrijke taak van het bestuur is om dat te faciliteren maar ook om dat zichtbaar te maken. Dus wat mij betreft gaan we daar de komende jaren met elkaar hard aan werken.

En heb je zin om daaraan mee te werken neem dan vooral contact op!